true

ویژه های خبری

true
    امروز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰

دشتستان بزرگ: امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می‌شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند.
با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.
در شیرینی سنتی یزدی معلمولا از روغن کنجد جهت سرخ کردن زولبیا استفاده میشود ک ن تنها خوردن زولبیا و بامیه مضر نیست بلکه در هنگام افطار مفید هم خواهد بود.

مراحل تولید زولبیا/ اضافه کردن شکر به آب و درست کردن شیره

آماده سازی شیره برای تهیه و پخت زولبیا و بامیه

اماده سازی خمیر زولبیا

مراحل پخت زولبیا در کار گاه شیرنی پزی

مراحل پخت زولبیا در کار گاه شیرنی پزی

اضافه کردن روغن کنجد برای سرخ کردن زولبیا

خارج کردن زولبیایی پخته شده از دیگ شیره

مراحل پخت بامیه به صورت مکانیزه در کار گاه شیرنی پزی

پخت بامیه در کارگاه شیرنی پزی درشهر یزد

پخت بامیه در کارگاه شیرنی پزی درشهر یزد

پخت زولبیا و بامیه در یزد

آماده سازی خمیر برای پخت گوشه فیل

برش خمیر برای پخت گوشه فیل

پخت گوشه فیل در کارگاه شیرینی پزی در یزد

آماده سازی بامیه و گوش فیل برای انتقال به مرحله بسته بندی

مرحله تزئین و بسته بندی زولبیا، بامیه و گوشه فیل

بسته و عرضه زولبیا و بامیه در فروشگاه شیرینی سنتی یزد

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


ajax-loader