true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۹

دشتستان بزرگ :آش جو یکی از آش‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که با روش‌ها و مواد بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور طبخ می‌شود.

آش جو یکی از آش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده می‌شود.

مواد لازم

کشک: نصف پیمانه

جو پوست کنده: یک پیمانه

نخود: نصف پیمانه

عدس: نصف پیمانه

لوبیا چیتی: نصف پیمانه

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

سبزی آش: ۱ کیلوگرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

نعنا خشک: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجیحا از شب قبل خیسانده شده است با مقداری آب روی حرارت می‌گذاریم.

کمی زردچوبه را در یک فنجان سرخالی روغن مایع تفت می‌دهیم و به حبوبات اضافه می‌کنیم وصبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را نگینی خرد کرده به همراه مقداری نعنا خشک و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.

نعنا و پیاز داغی را که آماده کرده ایم به آش اضافه می‌کنیم.

سپس در نیم ساعت آخر پخت، سبزی را به آش در حال جوش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم تا خواص سبزی در آن باقی بماند.

بعد از حدود ۱۵ دقیقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشد.

در آخر نمک را هم به آن اضافه می‌کنیم.

منبع: میزان

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


ajax-loader